MISIJA & VREDNOSTI

Misija

Želimo da poboljšamo svet i svest o tretmanu vazduha. Stoga razvijamo uslužne kućne aparate izuzetnog dizajna. Naši proizvodi su laki i intuitivni za upotrebu i osiguravaju efikasnu potrošnju energije. Razvoj novih proizvoda uvek proizlazi iz lične potrebe. Želimo da stvorimo elegantne i korisne cimere koji poboljšavaju naše blagostanje.

Vrednosti

Svoje ideje sprovodimo u delo: I Uspevamo! Smatramo da je veoma važno da se dobre ideje realizuju bez ikakvih „ako“ i „ali“. Ne sledimo strategije drugih kompanija, već se fokusiramo na svoje snage. Mi stvaramo proizvode za koje smo uvereni da će ispuniti očekivanja naših kupaca ili ih čak premašiti. Naša komunikacija je otvorena i iskrena – ne želimo ništa da krijemo i „pretvorili smo se u uši“ za sugestije bilo koje vrste!

ISTORIJA

O kompaniji Stadler Form

Razvijamo elegantne i korisne kućne aparate. Sa strašću radimo na inovacijama za domaćinstvo. Fokusiramo se na poboljšanje vazduha i sobne klime. Stambene prostore opremamo elegantnim i simpatičnim aparatima. Naši uređaji spadaju među najbolje kada je u pitanju oblik, funkcija i rukovanje, a korisni su i cimeri za naše klijente.

Uvid Martina Stadlera

Kliknite na video ispod da biste saznali više o tome zašto je Martin Stadler osnovao kompaniju, koje izazove je morao da savlada i kako nastaju proizvodi.

Uvoznik i servis za Srbiju:
TILT Robotics doo
Trgovina na veliko električnim aparatima za domaćinstvo
Vespučijeva 34, lokal 1
11070 N.Beograd, Srbija
PIB:110665740
MB:21373672
Kontakt telefon: +381 60 3939 354
E-mail: info@stadlerform.rs
Web-adresa: www.stadlerform.rs
Web-adresa uvoznika: www.tilt.rs

Za više informacija posetite stranicu KONTAKT