Ventilatorske grejalice na struju

Još nije vreme da se uključi centralno grejanje ili je već isključeno – ali smrzavamo se. Ventilatorske grejalice učiniće prostor prijatnim i zagrejanim. Saznajte zašto je ventilatorska grejalica na struju skoro nezamenjiva u svakom domaćinstvu.

Udobno i toplo

Ventilatorske grejalice

Ventilatorske grejalice koriste žičane ili keramičke grejne elemente za stvaranje toplote koja se zatim distribuira pomoću integrisanog ventilatora. One mogu zagrejati odabranu površinu ili veći prostor, u zavisnosti od modela. Grejalice Stadler Form imaju automatsku isključivanje u slučaju prevrtanja ili pregrevanja za poboljšanu bezbednost. Zahvaljujući grejalicama kompanije Stadler Form možete bez brige uživati u toplom vazduhu tokom hladnih dana.

Problem

Niko ne voli hladne noge

Naše ruke i stopala su često prvi delovi našeg tela koji osećaju hladnoću. Naročito u prelaznom periodu, ali i u prostorijama sa malo ili nimalo grejanja, kao što su kancelarije, tavani, podrumi ili hobi sobe, često se ohlade, što onemogućava da se usresredimo na posao koji radimo ili se čak možemo prehladiti.

hladan pod i noge
Uzrok

Prostorije sa slabim grejanjem

Tokom hladnih meseci u godini, u kancelarijama je često hladno. Isto važi i za podrume, hobi sobe ili sobe koje se ne koriste često. To je zato što se obično ne greju tokom cele godine i imaju slabo grejanja jer nisu u svakodnevnoj upotrebi.

Jesen / Zima

Prelazni period

U prelaznom periodu (jesen/proleće) često nije vreme da se centralno grejanje uključi ili je već isključeno, ali mi se smrzavamo. To je vreme kada moramo da učinimo svoj prostor prijatnim i zagrejanim – a najbolji način da to uradimo je sa ventilatorskim grejalicama Stadler Form.

stadler-form-anna-big-black-grejanje-kancelarije
Rešenje

Ventilatorska grejalica na struju – ali prava

Ako centralno grejanje nije dovoljno, ventilatorska grejalica može da proizvede toplotu koja vam je potrebna. Na primer, ako se smrzavate u kancelariji možete da koristi ovaj odvojeni izvor toplote kako bi vam stopala bila topla, a da pritom ne uznemiravate kolege. Može pružiti dodatne topline tokom presvlačenja bebe.

Grejalice na struju cena:

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Kategorije proizvoda