Ventilatorske grejalice na struju

Još nije vreme da se uključi centralno grejanje ili je već isključeno – ali smrzavamo se. Ventilatorske grejalice učiniće prostor prijatnim i zagrejanim. Saznajte zašto je ventilatorska grejalica na struju skoro nezamenjiva u svakom domaćinstvu.

hladan pod i noge

Problem: niko ne voli hladne noge

Ako još nije vreme da se uključi centralno grejanje ili ste ga već isključili a ipak se smrzavate, vreme je da opet učinite svoje domove prijatnim i zagrejanim.

Isto važi i za sobe sa malo ili bez grejanja tokom cele godine. To može biti soba za hobi, potkrovlje, podrum ili ostava koja je upravo preuređena u kućnu kancelariju. Posebno je važno osigurati da postoji ugodna temperatura prilikom pretvaranja prostorije. Na taj način ćete moći da se usredsredite na posao koji radite umesto da vas ometa niska temperatura u prostoriji.

Poseban izvor toplote takođe može pomoći u određenim oblastima. Na primer, zaposleni koji se smrzava u kancelariji otvorenog tipa može da zagreje noge bez da uznemirava svoje kolege. Ili može pružiti malo dodatne topline za stolom za presvlačenje kako se beba ne bi ohladila tokom presvlačenja. Ako centralno grejanje nije dovoljno, grejač ventilatora može da proizvede toplotu koja vam je potrebna.

Rešenje: ventilatorska grejalica na struju – ali prava

Bilo da se radi o vašim stopalima ili čitavoj prostoriji - pravi grejač može stvoriti toplinu koja vam je potrebna.

Svi rade na istom principu: grejni element (žica ili keramika) proizvodi toplotu koju u prostoriju unosi ugrađeni ventilator. Na tržištu postoje različite vrste grejalica i širok spektar dizajna koje možete izabrati. Naš najvažniji savet: uvek obratite pažnju na bezbednost i kupujte uređaje sa zaštitom od pregrevanja i naginjanja.

Stilizovane grejalice u prostoru

Grejalice na struju cena:

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Show All

Grejalica ANNA BIG

15.990,00 RSD SA PDV
ANNA BIG WHITE
ANNA BIG BLACK

Grejalica ANNA LITTLE

12.990,00 RSD SA PDV
ANNA LITTLE WHITE
ANNA LITTLE BLACK