Snažni Prečišćivači vazduha sa dugotrajnim filterom

Air purifier

Prečišćivači vazduha sa HEPA i Aktivnim ugljem zadržavaju polen, sitne čestice, prašinu i prljavštinu.

Otkrijte Novu Dimenziju Čistog Vazduha sa Stadler Form Roger Prečišćivačima

Zamislite život gde je vazduh u vašoj kući ili kancelariji ne samo čist, već i inteligentno prilagođen vašim potrebama. Stadler Form Roger prečišćivači vazduha sa Wi-Fi vezom i naprednim HEPA filterima donose upravo to, nudeći optimalno rešenje za prostore od 33 do 104 kvadratna metra. Uz jedinstveni 4cm debeli HEPA filter koji traje do godinu dana bez potrebe za zamenom, Roger obezbeđuje neprekidnu zaštitu od zagađenja i alergena.

Osigurajte svoju sredinu protiv zagađivača i najmanjih čestica. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da osigurate čist vazduh za sebe i svoje najdraže do dve godine bez dodatnih ulaganja, i to po specijalnoj akcijskoj ceni.

Da li ste znali? Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, vazduh u zatvorenim prostorima može biti i do pet puta zagađeniji nego napolju. Zato ne dopustite da zagađeni vazduh ugrožava vaše disanje, opšte stanje i blagostanje. Odaberite Stadler Form Roger prečišćivač, dizajniran za prostore od 33 do 104 kvadratna metra, i udahnite razliku.

Zašto čekati? Obezbedite svoj Stadler Form Roger danas i dišite sa lakoćom, uživajući u čistom vazduhu prilagođenom upravo vašem prostoru.

ROGER LITTLE WHITE
Stadler_Form_Roger_little_black_2_Precisicivac_vazduha_Air_Purifier ROGER LITTLE BLACK

Prečišćivač vazduha ROGER LITTLE

Original price was: 37.990,00 RSD.Current price is: 21.990,00 RSD. SA PDV

Perači Vazduha: Prečišćivač i Ovlaživač Vazduha U Jednom

Inovativno Rešenje za Vaš Dom

Perači vazduha predstavljaju revolucionarni sistem koji kombinuje prečišćavanje i ovlaživanje vazduha, pružajući vam optimalan kvalitet vazduha u vašoj kući ili kancelariji. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji koja koristi proces ispiranja vazduha vodom, ovi uređaji nude efikasno čišćenje bez potrebe za skupim HEPA filterima. To ih čini izuzetno ekonomičnim rešenjem kada je u pitanju održavanje.

Jednostavno i Ekonomično Održavanje

Jedna od ključnih prednosti perača vazduha jeste lakoća održavanja. Bez potrebe za redovnom kupovinom novih filtera, ovi uređaji ne samo da štede vaše vreme već i novac. Svi delovi koji zahtevaju održavanje mogu se jednostavno oprati u mašini za sudove, čime se olakšava redovno čišćenje i osigurava dugotrajna efikasnost.

Elegantan Dodatak Svakom Prostoru

Ne samo da su perači vazduha praktični, već su dizajnirani tako da se savršeno uklapaju u svaki prostor. Njihova elegantna forma doprinosi estetici vašeg doma ili kancelarije, dok istovremeno pružaju sveobuhvatno rešenje za čišćenje i ovlaživanje vazduha.

Šta nude prečišćivači i koje su prednosti

Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

Prednosti proizvoda za prečišćavanje vazduha

Kvalitetan vazduh za osobe osetljive na alergene

Osobe osetljive na alergene, posebno pate od lošeg kvaliteta vazduha, ali pate i deca, trudnice, starije osobe, osobe sa srčanim oboljenjima i osobe sa postojećim respiratornim poremećajima. Tipični simptomi su: umor, svrab i začepljen nos, nagon za kijanjem, suzenje očiju, grebanje i otečeno grlo, kašalj i piskanje, stezanje u grudima, koprivnjača, osip i napadi astme.

Fizičke reakcije su često uzrokovane udisanjem polena, prašine, životinjske dlake, grinja ili drugih zagađivača u vazduhu. Reakcije se mogu rešiti širokim spektrom dostupnih preparata za te svrhe: od sprejeva za nos i kapi za oči do drugih vrsta sprejeva.

Međutim, farmaceutski lekovi često imaju i nuspojave, zato se u zavisnosti od težine alergije, za ublažavanje problema preporučuje korišćenje kućnih lekova i alternativnih rešenja za zatvoreni prostor, kao što su prečišćivači vazduha.

Bolji kvalitet života

Pored lekova, postoje i kućni lekovi kao što su začinjena voda od đumbira, vitamin C, sprejevi za nos sa slanom vodom itd., kao i homeopatski lekovi. Za zatvorene prostore postoji još jedno preporučeno i veoma efikasno rešenje: prečišćivači vazduha. Prečišćivači vazduha su uređaji koji uvlače kontaminirani vazduh i imaju sistem filtera koji zadržava sitne čestice, polen, alergene, loše mirise i isparljiva organska jedinjenja iz vazduha. Prečišćeni vazduh se emituje nazad u prostoriju. Sa Stadler Form prečišćivačem vazduha, možete da vidite trajno poboljšanje kvaliteta svog života i možete konačno ponovo da dišete lako.

Ublažavanje simptoma alergije na ambrozijualergije na ambroziju
Prednost-cistog-vazduha

Prednosti optimalno prečišćenog vazduha

Blagostanje – Zagađivači se uklanjaju iz vazduha i smanjuje se opterećenje ljudskog tela – veće blagostanje u svakodnevnom životu.
Manje alergijskih reakcija – Alergijske reakcije se smanjuju ili potpuno izbegavaju – astmatičari ili alergičari mogu lako da dišu.
Svež vazduh u zatvorenom – Vazduh u zatvorenom deluje svežije, čistije i prijatniji je za disanje – svež vazduh za naš život.
Aktivan i efikasan – Znaci umora i nedostatka koncentracije su smanjeni – veća efikasnost pri radu i bavljenju hobijima.
Oslobodite se loših mirisa – Loši mirisi od kuvanja i drugih izvora brzo se i efikasno uklanjaju.
Dišite slobodno – simptomi respiratornih bolesti su smanjeni.

Dodatna zaštita

Poslednjih godina je ponovo dokazano da je kvalitet vazduha veoma važan za naš imunitet. Patogeni se vezuju za čestice i ostaju u vazduhu neko vreme. Prečišćivač vazduha može pomoći u filtriranju tih paketa čestica iz vazduha i na taj način smanjiti opterećenje. Veoma je važno da redovno menjate filter prečšćivača vazduha kako biste omogućili najbolje moguće performanse filtracije. Međutim, prećišćivač vazduha ne pruža 100% zaštitu od patogena. Uobičajena pravila kao što su redovno pranje ruku ili socijalno distanciranje ostaju obavezna.

filter koji uklanja korona virus iz vazduha

Takozvani testovi na MS2 patogenima se sprovode jer se oni smatraju reprezentativnim za ostale slične. Mere se karakteristike prečišćavanja za MS2 patogene od 25 nanometara, što je do 4 puta manje od patogena koji nas je zadesio u poslednjim godinama. Stadler Form je organizovao da cela porodica Roger prečišćivača vazduha bude testirana u nezavisnoj laboratoriji kompanije Airmid u UK na osnovu ove procedure. Ovi testovi su potvrdili da su Rodžer i Rodžer Little uspeli da uklone 99,3%, a Rodžer veliki 99,9% MS2 patogena iz vazduha u roku od sat vremena. Iz rezultata se može zaključiti da bi i veći opasniji patogeni bili smanjeni barem u istoj meri. Dakle, kada se pravilno koriste i održavaju, prečišćivači vazduha mogu smanjiti rizik.

Šta se sve filtrira iz vazduha

filteri za vazduh
 • Patogeni
 • Dim i duvan
 • Formaldehid
 • Ozon
 • Grinje
 • Loši mirisi
 • Životinjske dlake
 • Prašina
 • Isparljiva organska jedinjenja (VOC)
 • Plesni
 • Polen

4 saveta za kupovinu prečišćivača vazduha

1. Znajte veličinu sobe
Nije svaki uređaj pogodan za bilo koju veličinu prostorije i zato je važno znati veličinu prostorije u kojoj će se koristiti vaš prečišćivač vazduha. Što je prostorija veća, to će vaš uređaj morati da bude moćniji. Jedan od načina da se kaže koliko je uređaj moćan je posmatranjem vrednosti stope isporuke čistog vazduha (CADR): ovo ukazuje na količinu proizvedenog čistog vazduha. Dakle, što je prostorija veća, to će morati da bude veća CADR vrednost. Mnogi proizvođači takođe navode odgovarajući broj m2.
2. Odaberite željenu tehnologiju
Postoje dve različite vrste tehnologije koje možete izabrati: HEPA filteri i elektrostatički filteri. Dok oba filtriraju čestice, patogene, polen i još mnogo toga iz vazduha, razlika između njih leži u načinu na koji se održavaju. HEPA filter treba redovno menjati što se može uraditi brzo i lako i uz vrlo malo truda. Sam elektrostatički filter se može očistiti, što je zadatak koji će se morati redovno obavljati. Dakle, proizvodi manje otpada, ali uključuje određenu količinu napora.
3. Da li mi treba filter sa aktivnim ugljem?
Samo filteri sa aktivnim ugljem mogu ukloniti neprijatne mirise i gasove iz vazduha. Prečišćivač vazduha BEZ filtera sa aktivnim ugljem ne može pouzdano i efikasno ukloniti neprijatne mirise i gasove iz vazduha. Što više aktivnog uglja ima u filteru, to će efikasnije moći da ukloni neprijatne mirise i gasove iz vazduha. Što je filter sa aktivnim ugljem teži, to više aktivnog uglja sadrži i više gasova i neprijatnih mirisa može da adsorbuje.
4. Pogledajte nivo buke
Još jedan važan indikator je nivo buke. Niko ne voli bučan uređaj, a posebno ako će se vaš prečišćivač vazduha koristiti u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi, vredi pogledati broj decibela koji će proizvesti. Važno je da uređaj radi tiho na niskim podešavanjima. Prečišćivači vazduha treba da budu stalno uključeni jer je to jedini način da efikasno prečiste vazduh. Zbog toga je najvažnije da rade tiho na niskom nivou kako vas ne bi uznemiravali ili sprečili da se dobro naspavate.

Ako niste sigurni kakav je vazduh u vašem prostoru, potreban vam je merač vlage u vazduhu

Beli vlagomer higrometar SELINA LITTLE WHITE
Stadler_Form_Selina_little_Vlagomer_Hygrometer_black_iso SELINA LITTLE BLACK

Vlagomer SELINA LITLE

2.490,00 RSD SA PDV
Stadler_Form_Selina_Vlagomer_Hygrometer_white_iso SELINA WHITE
Crni vlagomer higrometar SELINA BLACK

Vlagomer SELINA

3.990,00 RSD SA PDV

Prečišćivači vazduha cena:

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Kategorije proizvoda
ROGER LITTLE WHITE
Stadler_Form_Roger_little_black_2_Precisicivac_vazduha_Air_Purifier ROGER LITTLE BLACK

Prečišćivač vazduha ROGER LITTLE

Original price was: 37.990,00 RSD.Current price is: 21.990,00 RSD. SA PDV