Novosti

Efikasna Zaštita Zidova od Vlage: Aparat za vlagu u kući

aparat-za-vlagu-u-kuci-isusivanje-zidova

Vlaga može biti nevidljivi neprijatelj vaše kuće, stana ili podruma, uzrokuje probleme od pukog neprijatnog osećaja do ozbiljnih oštećenja na zidovima i formiranje buđi. Kako se efikasno i elegantno boriti protiv vlage uz inovativni aparat za skupljanje vlagu u kući – odvlaživači vazduha Theo i Albert od Stadler Forma.

Theo – Vaš lični stražar protiv visoke vlage

Ne dozvolite da vas prevari njegov minimalistički izgled; Theo je snažan odvlaživač koji neumorno radi na očuvanju optimalne vlažnosti u vašem domu. Uz sposobnost da se programira od 1 do 7 sati, Theo je dizajniran da radi autonomno, gasi se automatski kada je njegov rezervoar pun ili kada je programirano vreme isteklo, čime štiti vaše zidove od štetnog uticaja vlage.

Albert – Inteligentno rešenje za suve i zdrave zidove

Kada je reč o zaštiti većih prostora, Albert je pravi izbor. Ovaj svestrani odvlaživač vazduha detektuje i reaguje na promene u vlažnosti, i osigurava da vaši zidovi ostanu suvi i bez tragova kondenza. Njegov režim rada s oscilacijom znači da se osušen vazduh ravnomerno raspoređuje, čime se dodatno poboljšava efikasnost sušenja zidova i prostorija do 70 m2.

aparat-za-isusivanje-vlage-u-kuci

Zaštita od vlage nije samo potreba, već i stil života

  1. Neka vaši zidovi ostanu čisti i suvi uz pomoć odvlaživača vazduha Theo i Albert. Uz napredne funkcije i elegantan dizajn, ovi aparati se savršeno uklapaju u svaki enterijer, dok pružaju zaštitu od vlage koja je potrebna svakom domaćinstvu.
  2. Theo i Albert su dostupni za kupovinu na StadlerForm Srbija sajtu i u izabranim specijalizovanim prodavnicama. Ako želite da saznate više o tome kako ovi aparati mogu poboljšati kvalitet vazduha u vašem prostoru i zaštititi vaše zidove, kontaktirajte nas putem elektronske pošte ili telefona.
aparat-za-isusivanje-vlage

Efikasna Zaštita Zidova od Vlage: Aparat za vlagu u kući

Visok nivo vlage u prostoru može negativno uticati na vaš prostor, stvarajući ne samo neugodan ambijent već i pogoduje razvoju buđi i mikroorganizama, što može uzrokovati trajna oštećenja na zidovima i nameštaju. Stadler Form donosi revolucionarno rešenje sa svojim inovativnim Theo i Albert odvlaživačima vazduha, tako obezbeđujete naprednu zaštitu i poboljšanje kvaliteta vazduha u vašem životnom prostoru.

Efikasni i mobilni odvlaživači vazduha za isušivanje vlage

Theo je savršen partner u borbi protiv visoke vlage u bilo kojem kutku vašeg stana. Zahvaljujući njegovom kompaktnom dizajnu i praktičnoj ručki, lako ga je premjestiti tamo gdje je potrebno smanjiti vlagu – bilo da je to spavaća soba, dnevni boravak ili čak i podrum. Integrirani higrostat omogućava precizno postavljanje željenog nivoa vlažnosti, dok njegov tajmer osigurava da aparat radi tačno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebne potrošnje energije.

Za prostrane dnevne sobe ili vlažne podrume, Albert predstavlja idealno rešenje. Kombinacijom snage i elegancije, ovaj odvlaživač sprečava kondenzaciju i rast buđi, dok istovremeno poboljšava kvalitet vazduha. Dizajniran da pokrije površinu do 70 m², Albert osigurava ravnomernu distribuciju suvog vazduha, čime se povećava komfor i unapređuje kvalitet vazduha. Njegov tihi režim rada od 32 dB omogućava da uživate u miru, bez ometanja, održavajući idealne uslove vlažnosti. Napredni digitalni 24h tajmer daće vam potpunu kontrolu.

Ne dozvolite da vlaga uzme maha. Odvlaživači vazduha Theo i Albert su dizajnirani da neprestano štite vaš prostor od prekomerne vlage. Njihova upotreba je jednostavna, a rezultati su dugotrajni. Uz njihovu pomoć, vaši zidovi će ostati suvi, a vazduh u vašem prostoru čist i svež, bez obzira na to da li se radi o svakodnevnim prostorijama ili onim posebno izloženim vlazi, poput podruma.

stadler-form-blog-humidity-in-the-basement-albert-zoom

Odvlaživač vazduha THEO

Original price was: 34.990,00 RSD.Current price is: 24.990,00 RSD. SA PDV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *