Novosti, Neutralisanje neprijatnih mirisa

Kako ukloniti neprijatne mirise iz kuhinje

stadler-form-blog-eliminise-neprijatne-mirise-przenje-slanine

Volite prijatne večeri uz raklet i fondi, ali uporan miris u vašoj kuhinji i celoj kući ponekad pokvari zabavu? Ne brinite, imamo nekoliko isprobanih saveta i kućnih lekova za brzo uklanjanje ovog neprijatnog mirisa. Objašnjavamo kako možete lako neutralisati mirise rakleta, fondija i slično. A za one koji vole da je posebno efikasan, predstavljamo vrhunsko rešenje: prečistač vazduha sa filterom sa aktivnim ugljem.

stadler-form-blog-eliminise-neprijatne-mirise-topljeni-kackavalj

Zašto su mirisi posle rakleta i fondija tako uporni

stadler-form-blog-eliminise-neprijatne-mirise-sira

Intenzivni ukusi topljenog sira, belog luka i raznih umaka čine raklet i fondi kulinarski doživljaj. Međutim, uživanje u toplim jelima od sira ne ostavlja samo srećne ukusne pupoljke, već i čestice mirisa u prostoriji. Ove čestice mirisa lebde u vazduhu, tvrdoglavo se talože na površinama i tekstilu i tamo ostaju. Na sreću, postoje neki isprobani, jednostavni saveti i trikovi za uklanjanje ovih čestica i neutralisanje mirisa nakon rakleta i fondija.

Intenzivni ukusi topljenog sira, belog luka i raznih umaka čine raklet i fondi kulinarski doživljaj. Međutim, uživanje u toplim jelima od sira ne ostavlja samo srećne ukusne pupoljke, već i čestice mirisa u prostoriji. Ove čestice mirisa lebde u vazduhu, tvrdoglavo se talože na površinama i tekstilu i tamo ostaju. Na sreću, postoje neki isprobani, jednostavni saveti i trikovi za uklanjanje ovih čestica i neutralisanje mirisa nakon rakleta i fondija.

Kako ukloniti neprijatne mirise luka i sira iz prostorije: saveti i trikovi

stadler-form-blog-eliminise-neprijatne-mirise-limun

Luftiranje je ključno: otvorite prozore i vrata odmah nakon prijatnog raclette-a ili fondua da biste pustili svež vazduh i raspršili miris. Umesto da ostavljate samo jedan prozor otvoren satima, efikasnije je kraće i češće provetravanje prostorije. Otvorite sve prozore na oko 10 minuta svakih nekoliko sati da biste napravili promaju i razmenili vazduh.

Soda bikarbona ili prašak za pecivo: Ova dva kućna leka se generalno karakterišu kao pravi čudotvorci po zdravlje i mogu se koristiti na mnogo načina. Jednostavno pospite sodu bikarbonu ili prašak za pecivo na tekstil i nameštaj i ostavite da deluje preko noći. Sledećeg dana možete ga jednostavno usisati usisivačem. Soda bikarbona i prašak za pecivo vezuju čestice mirisa i prave su ubice mirisa.

Mešavina sirćeta i vode: poznato je da sirće vezuje bilo koju vrstu mirisa i ima antibakterijski efekat i odličan je sakupljač neugodnih mirisa. Jednostavno pomešajte jedan deo sirćeta sa dva dela vode i stavite posudu u prostoriju. Sirće bukvalno upija neprijatne mirise posle kuvanja.

Zrna kafe: Kafa je takođe poznata po svojim svojstvima neutralizacije mirisa. U zavisnosti od intenziteta mirisa u kuhinji, možete jednostavno staviti činiju sa zrnima kafe u prostoriju ili, ako je miris intenzivniji, ispecite zrna kafe, a zatim ih rasporediti u male činije.

Začini i voće: Narandže, limuni i karanfilić su posebno pogodni. Na primer, stavite karanfilić u pola limuna i stavite ih na trpezarijski sto ili tamo gde su loši mirisi najintenzivniji. Eterična ulja narandže i limuna vezuju loše mirise, a karanfilić daje antibakterijsku svežinu.
Mirisi i eterična ulja: ako želite da to uradite brzo, mirise možete raspršiti i pomoću sprejeva za prostorije, mirisnih sveća, mirisnih štapića ili difuzora aroma. Aroma difuzori su posebno pogodni za ovo jer distribuiraju miris kontinuirano i ravnomerno po prostoriji. Jednostavno dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja u vodu i aroma difuzor će se pobrinuti za ostalo.

Uklonite neprijatne mirise iz kuhinje prečišćivačem vazduha

stadler-form-roger-eliminise-neprijatne-mirise-za-kuhinju

Ako tražite brzo i efikasno rešenje da izbacite miris iz svoje kuhinje i kuće, prečišćivač vazduha koji sadrži filter sa dodatkom aktivnog uglja je idealan izbor. Aktivni ugalj pouzdano vezuje mirise i obezbeđuje svež, čist vazduh. Prečišćivač vazduha sa filterom i aktivnim ugljem ne samo da ima prednost što efikasno vezuje mirise, već i prečišćava vazduh, filtrira viruse, bakterije, polen i druge čestice iz vazduha. Jednostavno postavite prečišćivač vazduha tamo gde su se loši mirisi smirili da biste ih efikasno eliminisali. Kontinuirano prečišćavanje vazduha garantuje da vaš dom uvek miriše prijatno, a da vazduh bude čist.

Uz ove isprobane savete i trikove, sada ste dobro opremljeni da se efikasno borite protiv mirisa u kuhinji. Od korišćenja jednostavnih kućnih rešenja do naprednog rešenja sa prečišćivačaem vazduha i filterom sa aktivnim ugljem, postoji mnogo načina da brzo učinite da vaša kuća ponovo zamiriše svežinom. Isprobajte različite metode i pronađite savršeno rešenje za vas da izbacite neprijatne mirise nakon prijatnih večeri. Da li biste želeli da saznate više o neutralisanju mirisa? Na našoj stranici sa informacijama naći ćete korisne savete i trikove o tome kako da neutrališete mirise i kako vam prečišćivač vazduha može pomoći u tome.

Ponuda prečišćivača vazduha za uklanjanje neprijatnih mirisa

Prečišćivač vazduha ROGER BIG

Original price was: 79.990,00 RSD.Current price is: 59.990,00 RSD. SA PDV
Kako ukloniti neprijatne mirise iz kuhinje 10 ROGER LITTLE WHITE
Stadler_Form_Roger_little_black_2_Precisicivac_vazduha_Air_Purifier ROGER LITTLE BLACK

Prečišćivač vazduha ROGER LITTLE

37.990,00 RSD SA PDV

Aroma difuzeri su uvek zgodan poklon

Aroma difuzer SOPHIE

Original price was: 14.990,00 RSD.Current price is: 10.990,00 RSD. SA PDV
Stadler_Form_Julia_Osveživač_Aroma_Diffuser_white_iso JULIA WHITE
Crni Julia Aroma difuzer osveživač vazduha JULIA BLACK
Stadler Form Julia Osveživac Aroma Diffuse titanium JULIA TITANIUM

Aroma difuzer osveživač vazduha JULIA

10.990,00 RSD SA PDV
Kako ukloniti neprijatne mirise iz kuhinje 45 JASMINE GOLD
Stadler_Form_Jasmine_Osveživač_Aroma_Diffuser_white_iso JASMIN WHITE
Crni Jasmin aroma difuzer osveživač vazduha JASMIN BLACK
Crni Jasmin aroma difuzer osveživač vazduha JASMIN TITANIUM

Aroma difuzer osveživač vazduha JASMINE

6.990,00 RSD SA PDV

Aroma difuzer NORA

Original price was: 11.990,00 RSD.Current price is: 8.990,00 RSD. SA PDV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *