Bežični ventilator – Savršen saveznik za osveženje bilo gde

Bežični ventilatori postaju sve popularniji izbor za osveženje u vrelim letnjim danima. U eri brzog načina života i mobilnosti, Tim Stadler Form bežični* ventilator je izuzetno praktičan i efikasan uređaj koji vam omogućava da uživate u svežem vazduhu gde god da se nalazite. Sa samo 10W potrošnje, ovaj ventilator je energetski efikasan i pogodan za korišćenje uz power bank spoljnu bateriju. Takođe, njegova mogućnost povezivanja preko USB kabla ga čini idealnim za upotrebu uz laptop. U ovom članku ćemo vam predstaviti prednosti bežičnog ventilatora Tim Stadler Form i zašto je to sjajan izbor za vaše potrebe osveženja.

Prenosna sloboda uz bežični ventilator

Bežični ventilatori* omogućavaju vam da uživate u svežem vazduhu bez ograničenja. Tim Stadler Form bežični ventilator* je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za nošenje bilo gde. Bilo da ste na terasi, u bašti, na kampovanju ili putovanju, ovaj ventilator će vam pružiti prijatnu svežinu bez potrebe za električnim priključkom.

Energetski efikasan i ekološki prihvatljiv

Sa potrošnjom od samo 10W, Tim Stadler Form bežični ventilator* je izuzetno energetski efikasan uređaj. Ovo znači da možete uživati u osveženju bez brige o visokim računima za struju. Takođe, njegova ekološka prihvatljivost je važna, jer smanjuje vašu ekološku stopu i doprinosi očuvanju životne sredine.

Povezivanje i praktičnost uz laptop i power bank

Jedna od sjajnih karakteristika Tim Stadler Form bežičnog ventilatora* je mogućnost povezivanja preko USB kabla. To znači da ga možete lako povezati sa svojim laptopom i koristiti ga dok radite ili surfujete internetom. Takođe, mogućnost korišćenja uz power bank spoljnu bateriju omogućava vam da ga koristite i kada niste u blizini električne utičnice, što je posebno korisno tokom putovanja ili na otvorenom.

Tim Stadler Form bežični ventilator je vrhunski izbor za sve koji žele osvežavajući i praktičan uređaj za korišćenje u svakodnevnim situacijama. Njegova prenosna sloboda omogućava vam da uživate u svežem vazduhu gde god da se nalazite, bez potrebe za električnim priključkom. Sa samo 10W potrošnje, ovaj ventilator je energetski efikasan i štedljiv, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom. Mogućnost povezivanja preko USB kabla omogućava vam da ga koristite uz laptop ili ga napajate putem power bank spoljne baterije, pružajući vam praktičnost i fleksibilnost u korišćenju.

Uz Tim Stadler Form bežični ventilator, možete se osvežiti i udahnuti svežinu bilo gde i u svakom trenutku. Njegov sofisticirani dizajn i visoka funkcionalnost čine ga ne samo praktičnim uređajem, već i stilskim dodatkom koji će upotpuniti vaš prostor. Ne propustite priliku da uživate u osveženju bez ograničenja, uz bežični ventilator koji je spreman da vas rashladi kad god vam zatreba.

*za bežični rad neophodan je power bank uređaj koji se ne dobija u pakovanju

Bežični Ventilator Finn – Sloboda i Osveženje Bez Kablova – do 11 sati rada

Bežični ventilatori pružaju slobodu i fleksibilnost, omogućavajući vam osveženje bilo gde bez potrebe za električnim kablovima. Naši bežični modeli, poput FINN mobile ventilatora, rade čak do 11 sati na baterije, pružajući dugotrajno osveženje. Sa IP44 sertifikatom, naši bežični ventilatori su idealni za spoljnu upotrebu, savršeni za terase, bašte i piknike. Uživajte u udobnosti i mobilnosti koju donosi bežični ventilator iz Stadler Form-a.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Kategorije proizvoda
Stadler_Form_Tim_Ventilator_Fan_beli
DODAJ U KORPU Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Stadler_Form_Tim_Ventilator_Fan_beli TIM WHITE
Tim_Ventilator_Fan_crveni TIM RED
Tim_Ventilator_Fan_crni TIM BLACK

USB Ventilator TIM

9.990,00 RSD SA PDV