Bežični ventilator – Savršen saveznik za osveženje bilo gde

Bežični ventilatori postaju sve popularniji izbor za osveženje u vrelim letnjim danima. U eri brzog načina života i mobilnosti, Tim Stadler Form bežični* ventilator je izuzetno praktičan i efikasan uređaj koji vam omogućava da uživate u svežem vazduhu gde god da se nalazite. Sa samo 10W potrošnje, ovaj ventilator je energetski efikasan i pogodan za korišćenje uz power bank spoljnu bateriju. Takođe, njegova mogućnost povezivanja preko USB kabla ga čini idealnim za upotrebu uz laptop. U ovom članku ćemo vam predstaviti prednosti bežičnog ventilatora Tim Stadler Form i zašto je to sjajan izbor za vaše potrebe osveženja.

Prenosna sloboda uz bežični ventilator

Bežični ventilatori* omogućavaju vam da uživate u svežem vazduhu bez ograničenja. Tim Stadler Form bežični ventilator* je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za nošenje bilo gde. Bilo da ste na terasi, u bašti, na kampovanju ili putovanju, ovaj ventilator će vam pružiti prijatnu svežinu bez potrebe za električnim priključkom.

Energetski efikasan i ekološki prihvatljiv

Sa potrošnjom od samo 10W, Tim Stadler Form bežični ventilator* je izuzetno energetski efikasan uređaj. Ovo znači da možete uživati u osveženju bez brige o visokim računima za struju. Takođe, njegova ekološka prihvatljivost je važna, jer smanjuje vašu ekološku stopu i doprinosi očuvanju životne sredine.

Povezivanje i praktičnost uz laptop i power bank

Jedna od sjajnih karakteristika Tim Stadler Form bežičnog ventilatora* je mogućnost povezivanja preko USB kabla. To znači da ga možete lako povezati sa svojim laptopom i koristiti ga dok radite ili surfujete internetom. Takođe, mogućnost korišćenja uz power bank spoljnu bateriju omogućava vam da ga koristite i kada niste u blizini električne utičnice, što je posebno korisno tokom putovanja ili na otvorenom.

Tim Stadler Form bežični ventilator je vrhunski izbor za sve koji žele osvežavajući i praktičan uređaj za korišćenje u svakodnevnim situacijama. Njegova prenosna sloboda omogućava vam da uživate u svežem vazduhu gde god da se nalazite, bez potrebe za električnim priključkom. Sa samo 10W potrošnje, ovaj ventilator je energetski efikasan i štedljiv, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom. Mogućnost povezivanja preko USB kabla omogućava vam da ga koristite uz laptop ili ga napajate putem power bank spoljne baterije, pružajući vam praktičnost i fleksibilnost u korišćenju.

Uz Tim Stadler Form bežični ventilator, možete se osvežiti i udahnuti svežinu bilo gde i u svakom trenutku. Njegov sofisticirani dizajn i visoka funkcionalnost čine ga ne samo praktičnim uređajem, već i stilskim dodatkom koji će upotpuniti vaš prostor. Ne propustite priliku da uživate u osveženju bez ograničenja, uz bežični ventilator koji je spreman da vas rashladi kad god vam zatreba.

*za bežični rad neophodan je power bank uređaj koji se ne dobija u pakovanju

Prikazan jedan rezultat

Kategorije proizvoda
Stadler_Form_Tim_Ventilator_Fan_beli TIM WHITE
Tim_Ventilator_Fan_crveni TIM RED
Tim_Ventilator_Fan_crni TIM BLACK

USB Ventilator TIM

9.990,00 RSD SA PDV