Aroma lampa sa mirisnim globusom

Isprobajte novi način uživanja u mirisima sa Aroma lampom Nina. Ova elegantna lampa ne samo da stvara atmosferu svetla već i prijatnih mirisa, pružajući potpuno novo iskustvo za vaš nos i vaše oči.

Inovativni sistem sa mirisnom globusom omogućava vam da uživate u mirisima bez potrebe za vodom ili esencijalnim uljima. Jednostavno ubacite izabrani mirisni globus i opustite se. Nina dolazi sa dva podešavanja jačine mirisa, tako da možete lako preći sa blagog na intenzivniji doživljaj mirisa.

Osim što stvara jedinstvenu atmosferu, Nina je savršen dodatak vašem prostoru. Sa diskretnim osvetljenjem, možete uživati u mirisima do četiri nedelje. Ako ste u pokretu, ne brinite – Nina dolazi sa baterijom, USB kablom i adapterom, omogućavajući vam da je koristite bez kabla do 50 sati.

Podesiva svetlost čini Ninu idealnom za spavaću sobu, gde možete uživati u mirnim trenucima uz prijatne mirise.

Osim same Aroma lampe Nine, možete dodatno personalizovati vaše iskustvo sa našim mirisnim globusima. Odaberite iz naše široke ponude mirisa kao što su Crna Orhideja, Plava Ruža, Narandža Bergamot, Crveni Jasmin, Beli Ćilibar ili Žuta Vanila.

Dozvolite Nini da vas očara, baš kao što je to učinila i sa našim zadovoljnim kupcima koji je ističu da je ona „njihov verni saputnik“ i da uvek iznova oduševljava. Uživajte u jedinstvenom doživljaju mirisa sa Aroma lampom Ninom.

Prikazan jedan rezultat

Kategorije proizvoda