Često postavljana pitanja o ventilatorskoj grejalici ANNA

Ne, za cirkulaciju vazduha potrebno je da Anna bude minimalno udaljena 50 cm od zida. U suprotnom, uređaj bi se pregrejao. Zbog činjenice da je Anna dizajnirana kao grejač poda ili stola, to biste radili na sopstvenu odgovornost.

Ne, iz bezbednosnih razloga ventilatorska grejalica se ne sme ostaviti bez nadzora.

Verovatno niste čekali dovoljno dugo. Nakon odgovarajućeg podešavanja termostata, Ana se automatski ponovo uključuje kada temperatura u prostoriji padne. Imajte na umu da je potrebno nekoliko minuta nakon automatskog isključivanja dok se grejač ponovo ne uključi. Možete podesiti termostat malo više i Ana će se ponovo uključiti.

Anna nije otporna na prskanje i ne sme se koristiti u blizini vode i pri visokoj vlažnosti iz bezbednosnih razloga. Ako je vlažnost u kupatilu visoka (na primer, posle tuširanja), to može dovesti do kratkog spoja. Većina grejalica na tržištu nije pogodna za upotrebu u kupatilu. Klasifikacija IP21 ukazuje na zaštitu od prskanja.

Neki od naših kupaca smatraju da je miris vazduha koji izlazi iz Ane u prvih nekoliko sati nakon puštanja u rad neprijatan . Ovaj miris će nestati i nema razloga za brigu. Međutim, razumemo da to može biti neprijatno. Evo kako da brže nestane: Na zadnjoj strani grejalice Anna možete pronaći otvor za vazduh. Ulaz za vazduh je prekriven filterom za vazduh i rešetkom. Rešetka je odvojiva, pogledajte sliku. Skinite rešetku i uklonite filter za vazduh. Filter za vazduh možete isprati sa malo vašeg omiljenog sapuna i tople vode. Dobro ga isperite i ostavite da se potpuno osuši pre nego što ga vratite na ulaz za vazduh i ponovo pričvrstite rešetku. Miris sapuna će prikriti neprijatan miris sve dok se sam ne rasprši.

Da, vaša podešavanja će biti sačuvana. Ako se Anna isključi, a zatim ponovo uključi, biće primenjena poslednje korišćena podešavanja.

Stadler_Form_Anna_Grejalica_Heater_white_iso ANNA WHITE
Stadler_Form_Anna_Grejalica_black_iso ANNA BLACK

Grejalica ANNA

14.990,00 RSD SA PDV