Često postavljana pitanja o odvlaživaču vazduha THEO

Da, Theo odvlaživač vazduha će se automatski uključiti nakon što se prekine napajanje iz utičnice.

Da, vaša podešavanja će biti sačuvana. Ako se Theo isključi, a zatim ponovo uključi, biće primenjena poslednje korišćena podešavanja.

Theov tajmer se može programirati sa odlaganjem početka od 1 do 7 sati ili radnim periodom u istom vremenskom rasponu.

Theo mora biti uključen da biste mogli da podesite period rada. Pritisnite dugme tajmera da biste podesili radni period. Pritisnite dugme jednom da podesite period rada na 1 sat, pritisnite ga ponovo za 2 sata i tako dalje. Preostali period je označen svetlećim brojevima. Aparat će se automatski isključiti na kraju podešenog radnog perioda.

Da biste mogli da podesite odloženi početak od 1-7 sati, uređaj mora biti u režimu mirovanja (isključen, kabl za napajanje priključen na električnu mrežu). Pritisnite dugme jednom da biste uključili uređaj nakon 1 sata, pritisnite ga ponovo za 2 sata i tako dalje. Preostalo vreme do uključivanja uređaja označeno je svetlećim brojevima. Aparat će se automatski uključiti na kraju podešenog vremenskog perioda.

Stadler Form Theo odvlaživač sa odvodom

Po želji, moguće je priključiti odvodno crevo na Theo za trajni odvod vode. U ovom slučaju, ubacite crevo preko unutrašnjeg odvodnog ventila na zadnjoj strani Theo odvlaživača vazduha. Stavite drugi kraj odvodnog creva u otvor za vodu. Uverite se da je kraj creva niži od izliva, inače voda neće oticati i može doći do poplave.