Novosti, Aromaterapija, Svež vazduh

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću 1

Sophie i Sophie little su najnovije kreacije Stadler Forma. Mi zaposleni u Stadler Form-u sa nestrpljenjem smo čekali lansiranje dva aroma difuzora i lampiona za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom. Ono što nas još više raduje je to što su lampioni sa mirisom tako dobro prošli ne samo u kući već i spolja. Influencerka i majka troje dece Isabelle Kade (miniundstil) isprobala je Sophie i Sophie little i bila je oduševljena kao i mi. Čitajte dalje da biste saznali šta Izabel posebno voli kod naših Sophie i Sophie little.

Četiri stvari koje mi se sviđaju kod Sophie

Gostujući članak od Isabelle Kade – Već delimo svoju kuću sa Karlom, Džordžom, Leom i Simonom koji svi pružaju svoje vredne usluge. Čak je i Albert pronašao idealno mesto gde se oslanjamo na njega da odvlaži vazduh u podrumu naše novogradnje. Ipak, posebno me je obradovala najnovija kreacija od Stadler Forma – Sophie: fenjer sa mirisom! Jer sada kada sunce ispunjava našu baštu svojim toplim zracima, zaista želim da dan – kao i veče – provedem napolju.

Kao ljubitelj dizajna, sa Sofi je to bila ljubav na prvi pogled. I odmah sam pronašla uredno mesto za velike i male lampione na našem baštenskom salonu gde su poslastica za naše nosove i oči svojim mirisom i nežnim plamenom u toplim letnjim večerima. Šta mi se sviđa kod Sophie? Ja ću ti reći.

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću 3

Prvo: Sophie je jednostavna za korišćenje

  • Sophie je aroma difuzer. Ali ona je i fenjer. Jednostavno je napunite vodom, jednom pritisnete dugme za uključivanje i ona kreće sa radom. Plamen izgleda prilično realistično, ali to je zapravo ekstra fina magla proizvedena pomoću ultrazvučne tehnologije, dok LED svetlo koje se može prigušiti daje plamenu ćilibarsku boju. Kao majka male dece, smatram da je to super praktično jer nema opasnosti da se opeku ruke.Možete postaviti fenjer na svoje omiljeno mesto bez potrebe da se oslanjate na struju jer Sophie radi na baterije i ima USB-C vezu za punjenje. Kada je potpuno napunjena, Sophie little može da radi do 7 sati, a Sophie ne manje od 11 sati. Uz ove lampe, ništa vas ne sprečava da uživate u dugim letnjim noćima napolju.

Drugo: Sofi je veoma lepa

Pored funkcionalnosti, mom unutrašnjem duhu je uvek važno da proizvod izgleda elegantno i da se uklapa u naš stil dekoracije. I Sophie to definitivno čini. Njene obline, drška od bambusa i tihi plamen čine je elegantnom privlačnom za oči. Na stolu, na podu, u zatvorenom ili na otvorenom. Mislim da Sophie izgleda stvarno šik!

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću 5

Treće: Sofi dobro miriše

Ali to nije sve. Jer Sofi nije samo fenjer, ona je fenjer sa mirisom. Sve što treba da uradite da ispunite vazduh mirisom je da u vodu dodate nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Na primer, Relak ulje iz Stadler Form-a redovno pretvara naše kupatilo u banju. Jednostavno volim ovo ulje i uvek se osećam kao da sam umotana u udobnu opuštajuću čahuru. Zvuči bezobrazno, ali je istina.

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću 7

Ali to nije sve. Jer Sofi nije samo fenjer, ona je fenjer sa mirisom. Sve što treba da uradite da ispunite vazduh mirisom je da u vodu dodate nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Na primer, Relak ulje iz Stadler Form-a redovno pretvara naše kupatilo u banju. Jednostavno volim ovo ulje i uvek se osećam kao da sam umotana u udobnu opuštajuću čahuru. Zvuči bezobrazno, ali je istina.

Uzgred, komarci i slični insekti se okreću ako se previše približe Sofi. Neće doći nigde blizu fenjera ako u vodu dodate ulje citronele, eukaliptusa ili lavande. Još jedan plus za duge neometane letnje noći!

Četvrto: Sofi je svestrana

U leto, fenjer oplemenjuje naš otvoreni salon i stvara atmosferski ambijent do kasno u noć. Zamislite samo cvrkut cvrčaka, topli večernji vazduh, raščupanu kosu nakon dana pored bazena i Sofi koja zrači svojom toplom svetlošću.

Sophie, fenjer sa mirisom, inspiriše svojim izgledom i svestranošću 9

Zimi, naš pouzdan saputnik je u zatvorenom sa nama. Kada padne mrak u 5 sati, ona čini da se naš salon oseća prijatno. I zamislite samo kako miriše kada dodate par kapi ulja cimeta u difuzor arome. Čini se da je Božić već ovde. Predivna!

Ali sada imamo leto i radujemo se toplim danima koji su pred nama i dugim toplim letnjim noćima napolju sa Sophie i Sophie little!

***

Iskreno zahvaljujemo Izabel na ovom osvežavajućem, prijatnom i raznolikom izveštaju o iskustvu o Sofi i Sofi Lit i oduševljeni smo što su dve dame tako dobro prošle.

Radoznali ste da saznate više? Pogledajte objavu Isabelle Kade o Sophie i Sophie little na Instagramu ili pratite našu Instagram stranicu @stadlerform_srbija da biste uvek bili u toku.

Ako imate pitanja u vezi sa klimom u zatvorenom prostoru, kontaktirajte nas. Ili se pretplatite na naš bilten da biste se redovno informisali o aktuelnim temama u vezi sa unutrašnjom klimom, izveštajima o iskustvima ili uvidima iz Stadler obrasca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *