stadler-form-roger-preciscivac-vazduha-pametan-wifi-predfilter
ROGER LITTLE WHITE
Stadler_Form_Roger_little_black_2_Precisicivac_vazduha_Air_Purifier ROGER LITTLE BLACK

Prečišćivač vazduha ROGER LITTLE

Original price was: 37.990,00 RSD.Current price is: 21.990,00 RSD. SA PDV
Novi tekstilni dizajn i WiFi povezivanje

Roger Pametni aparat za prečišćavanje vazduha

Dobre stvari dolaze u troje, zbog čega se od sada u ponudi osim aparata za prečišćavanje vazduha Rodžer i Rodžer Little ( mali ) u ponudi je i veliki Rodžer Big – prečišćivač vazduha koji obezbeđuje svež i zdrav vazduh za izuzetno velike prostore. Linija prečišćivača Rodžer je redizajnirana, pri čemu je prednja rešetka zamenjena visokokvalitetnim tekstilnim predfilterom koji se može prati. Promene nisu samo spoljašnje, već i unutrašnje. Novi Stadler Form aparat za skupljanje i uvlačenje duvanskog dima, za skupljanje prašine, sitnih PM2.5 čestica, virusa, bakterija i alergena ima mogćnost kontrole aplikacijom za pametni telefon, zaštitni antimikrobni materijal i povećanu efikasnost.

Prema SZO, unutrašnji vazduh je 2-5 puta zagađeniji od spoljašnjeg vazduha. Prečišćivači vazduha su zato veoma važni jer filtriraju čestice kao što su prašina, polen, patogenii i alergeni iz vazduha, baš kao i loše mirise i isparljiva organska jedinjenja i duvanski dim. Ako se čestice i gasovi uklone iz vazduha, to nas čini zdravijima i primetno poboljšava naše blagostanje – osećamo se osveženo i puni energije.

Kašalj, glavobolja, nadražene oči ili curenje iz nosa često se mogu pripisati lošem kvalitetu ili nezdravom vazduhu u zatvorenom prostoru. Ovi fizički simptomi utiču na performanse i nepotrebno smanjuju kvalitet života. Upotreba prečišćivača vazduha može da poboljša preovlađujući loš kvalitet vazduha pritiskom na dugme.

Aparat za čišćenje vazduha Roger

Trio Roger prečišćivača vazduha sastoji se od Roger little, Roger i Roger big, nudeći savršen izbor za bilo koju veličinu sobe. Roger mali, najmanj je aparat pogodan za prečišćavanje vazduha u manjim prostorijama do 33 m2, dok je Roger Big pogodan za prečićavanje vazduha u velikim prostorijama do 104 m2. Roger je pravi uređaj za sobe srednje veličine. Ovi mobilni prečišcćivači vazduha takođe imaju različite karakteristike – od transportnih točkova, Dva Dvostruka Filtera i dva predfiltera, do kontrole i pregleda funkcija preko aplikacije za pametni telefon – postoji prečišćivač vazduha sa pravim karakteristikama koji zadovoljava potrebe i najzahtevnijih korisnika.

stadler-form-roger-preciscivac-vazduha-smart-wifi-predfilter-kuhinja

Prečišćivač vazduha Roger uklanja neprijatne mirise duvanski dim i ostale kontaminacije iz vazduha u prostorijama do 66 m2 – pogodan je aparat za prečišžavanje vazduha spavaće sobe, dnevne sobe ili kuhinje. Zahvaljujući svoja dva senzora, on odmah identifikuje vrstu zagađenja vazduha gde god da se nalazi i filtrira ga. Kada je u automatskom režimu, ako kvalitet vazduha počne da se pogoršava, Rodžer automatski počinje da filtrira novo zagađenje iz vazduha. Ono što ovaj prečistač vazduha čini tako posebnim je sistem filtera, sa njegovim tekstilnim predfilterom i dvostrukim filterom ( Dual Filter™ ). Dual Filter™ se sastoji od HEPA H12 i filtera sa aktivnim ugljem. Filtrira finu prašinu i polen iz vazduha, kao i patogene. Predfilter koji se može prati, sa integrisanom antimikrobnom Sanitized®* zaštitom pruža dodatnu sigurnost. Rodžerov indikator kvaliteta vazduha pokazuje trenutni kvalitet vazduha i menja boju ako se kvalitet vazduha pogorša. Mala LED lampica sija nenametljivo i diskretno plavom bojom ako je vazduh čist i zdrav. Mobilni aparat zs prečišćavanje vazduha Roger tiho i efikasno uklanja mirise i kontaminaciju iz vazduha.

*Sanitized® je vodeća svetska švajcarska kompanija za higijenske funkcije i zaštitni materijal za tekstil i plastiku.

Prečišćivači vazduha za velike i male prostorije

Roger little je pravi izbor za borbu protiv neprijatnih mirisa u kuhinji ili za opuštajući san zahvaljujući čistom vazduhu. Mali, mobilni prečistač vazduha pomaže u prostorijama do 33 m2. Ako ipak tražite snažan prečišćivač vazduha za veliku kancelariju, salu za sastanke ili drugi veliki prostor do 104 m2, Roger big je pravi uređaj. Roger prečistači vazduha iz Stadler Form-a uklapaju se u svaku prostoriju, veliku ili malu, zahvaljujući suptilnom, savršeno oblikovanom dizajnu sa jedva čujnim a izuzetno snažnim radom.

stadler-form-blog-roger-preciscivac-vazduha-wifi-textile-martin

Osnivač i izvršni direktor Stadler Form-a Martin Stadler odgovara na ključna pitanja o novoj porodici Roger prečišćivača vazduha
Koja je razlika između nove porodice Roger prečistača vazduha i verzije pre 2021?
Nova porodica Roger ima upečatljiv, moderan, atraktivan prednji deo od tekstila, koji porodici daje potpuno drugačiji, novi izgled . Ažurirali smo Roger prečićivače vazduha u tehničkom smislu. Rodžer i Rodžer Big imaju novu kontrolu aplikacijom, tako da možete precizno da nadgledate vazduh u prostoriji i kontrolišete uređaj sa bilo kog mesta. Prednji deo od tekstila deluje kao predfilter i iznutra zadržava nečistoću HEPA H12 filterom sa aktivnim ugljema. Švajcarska kompanija SANITIZED AG obezbeđuje antimikrobni tretman za prednji deo tekstila. Ovaj tretman štiti predfilter od razvoja patogena. Spoljna laboratorija u Engleskoj već je potvrdila značajnu efikasnost porodice Roger prečišćivača.
Zašto su Rodžer uređaji redizajnirani?
Prvi dizajn je bio veoma kul, ali više nije odgovarao najnovijim trendovima u kućnog nameštaja. Već duže vreme koristimo tekstil kao materijal za naše uređaje. Savršeno se uklapa u porodicu Roger prečišćivača vazduha, što je rezultiralo sa tri još atraktivnija uređaja.
Šta nam je bilo veoma važno?
Apsolutno smo želeli da zadržimo, ili čak poboljšamo već dobre performanse uređaja, i kombinujemo ih sa dizajnom koji bi se dopao kupcima i bio veoma savremen. Mislim da smo zaista uspeli.
Zašto su Rodžer i Rodžer Little stekli starijeg brata, Rodžer Big?
Uvek je postojala potražnja za većim uređajima za prostorije veće od 100 m2. Sada smo razvili konstrukciju koja omogućava relativno kompaktnu veličinu uređaja, u kombinaciji sa visokim performansama i niskim nivoom buke.
Šta ističe Roger prečišćivač vazduha kompanije Stadler Form?
Odličan, savremeni dizajn, veoma dobre vrednosti performansi i činjenica da je jednostavan i intuitivan za korišćenje (naročito korišćenje nove aplikacije za kontrolu Rogera i Rogera Big).

Najvažnije funkcije novih Roger aparata za prečišćivanje vazduha

Novi brat: Roger veliki prečišćivač vazduha za velike sobe i velike kancelarije do 104 m

Prečišćivaču vazduha Rodžeru i njegovom mlađem bratu Rogeru Littl pridružio se veliki brat: Rodžer Big. Prečišćivač vazduha za velike prostore ni na koji način ne zaostaje za njegovom braćom. Opremljen je sa dva Dvostruka Filtera i dva periva antimikrobna predfiltera, Rodžer Big uklanja gasove i čestice iz vazduha jednako efikasno kao i njegova mala braća. Pored drugih funkcija, kao što je tajmer ili noćni režim, Roger Big takođe osvaja kupce svojom WiFi opremom, što znači da njegov rad može da se nadgleda i kontroliše sa bilo kog mesta. Novi Stadler Form prečistač vazduha je takođe opremljen transportnim točkovima za lako pozicioniranje gde god je to potrebno.

Predfilter koji se može prati je sa Sanitized® higijenskom funkcijom

Prečistači vazduha Rodžer i Rodžer mali imaju po jedan predfilter, Rodžer veliki ima dva. Imaju integrisanu antimikrobnu Sanitized® zaštitu na materijalu, koja se u potpunosti zadržava tokom najmanje 20 pranja. Predfilter treba prati na 30°C u mašini za pranje veša (nežni ciklus). Osobe osetljive na alergene će posebno moći dublje da dišu.

Kontrolišite funkciju prečišćivača vazduha preko aplikacije za pametni telefon.

Roger i Roger Big su opremljeni Wi-Fi povezivanjem. Stoga se sve funkcije inteligentnog, mobilnog prečistača vazduha mogu lako kontrolisati pomoću aplikacije za pametni telefon na vašem mobilnom telefonu. Kvalitet vazduha se može pratiti u realnom vremenu i preduzeti mere, ako je potrebno. Za zdrav vazduh u vašem domu, gde god da ste.
Ako imate bilo kakvih pitanja o prečišćivačima vazduha ili bilo kojoj drugoj temi u vezi sa vazduhom u zatvorenom prostoru, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-pošte, Tvitter-a ili Facebook-a. Ili se pretplatite na naš bilten da biste redovno dobijali informacije o aktuelnim temama u vezi sa unutrašnjom klimom, izveštajima o iskustvima naših proizvoda ili uvidima u Stadler Form.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Kategorije proizvoda
ROGER LITTLE WHITE
Stadler_Form_Roger_little_black_2_Precisicivac_vazduha_Air_Purifier ROGER LITTLE BLACK

Prečišćivač vazduha ROGER LITTLE

Original price was: 37.990,00 RSD.Current price is: 21.990,00 RSD. SA PDV