Novosti

Najbolji Poklon za Novu Godinu: Vodič za Unikatni Izbor

najbolji-poklon-za-novu-godinu

Tražite savršen novogodišnji poklon za svoje najdraže? Želite da bude iznenađenje, korisno i održivo? Čarape ili boca vina su dobronamerni, ali možete bolje od toga. Naši pokloni promovišu dobrostanje i zdravu klimu u zatvorenom prostoru – za nezaboravne i atmosferične novogodišnje praznike.

Za prijatelje ugodne atmosfere: umirujuća igra svetlosti za unutrašnje i spoljašnje prostore, sa finim mirisom. Sophie i Sophie little su aroma difuzor i fenjer u jednom. Da bi osvetlili tamu, Sophie i Sophie little mogu se koristiti kao lampioni u pokrivenim spoljnim prostorima – zahvaljujući dodatnoj sertifikaciji za spoljnu upotrebu i visokokvalitetnoj bambusovoj dršci. Ovi svestrani uređaji zrače ugodnom toplinom u hladnim danima i obavijaju prostoriju predivnim mirisom uz odgovarajuće mirisno ulje. Obogaćenje za čula!

stadler-form-blog-gift-guide-aroma-diffuser-sophie-sophie-little

Šta kupiti tinejdžerki za Novu godinu:

Za one koji su svesni zdravlja i štede energiju: Zimi, unutrašnji vazduh brzo postaje veoma suv zbog grejanja. Ovlaživači mogu pomoći u ovome i poboljšati dobrostanje. Karl i Karl big su dva energetski efikasna modela koja se ističu svojim visokim performansama, stilskim dizajnom i modernim izgledom. Koristite automatski režim za odabir pravog nivoa vlažnosti kako biste brzo i energetski efikasno postigli željeni rezultat. Karl i Karl big poklanjaju poklon optimalne vlažnosti u domu vaših voljenih. Jeste li znali da čak možete smanjiti njihove troškove grejanja?

stadler-form-blog-novogodisnji-poklon-karl-karl-big

Novogodišnji pokloni:

Za poznavaoce dizajna i ljubitelje tehnologije: 3D cirkulator vazduha Simon je bezvremenski privlačan uređaj koji zadovoljava najnovije tehničke zahteve. Njegov minimalistički dizajn i trendovski tekstilni izgled čine ga više kao predmet umetnosti. Simon je verovatno jedan od najinovativnijih ventilatora trenutno dostupnih na tržištu. Poklonite nekome Simona ovog Božića i poklonite im letnji vrhunac 2024. godine i osigurajte da uvek ostanu hladne glave. Simon nije samo koristan saputnik leti. Zimi takođe osigurava da se topli vazduh optimalno raspoređuje po prostoriji. Idealno za domove sa radijatorima ili podnim grejanjem.

stadler-form-blog-novogodisnji-poklon-simon

Višenamenski uređaj za pranje vazduha George

Za ljude sa sezonskim alergijama i drugim alergijama: naš uređaj za pranje vazduha George obezbeđuje zdrav nivo vlažnosti kao i čist vazduh. Njegove lopatice ventilatora koje se okreću u vodi filtriraju čestice poput polena, prašine, dlaka životinja i mirisa iz vazduha. Pravo blagoslov i igrač koji menja pravila igre za ljude koji pate od alergija. George je poklon kvaliteta života. Ovaj hibridni saputnik će pomoći vašim voljenima da ublaže simptome i osećaju se dobro – iz godine u godinu. Tih je, moćan i zahteva vrlo malo održavanja.

stadler-form-blog-poklon-za-novu-godinu-george

Mirisne kugle i ulja za uranjanje u svet dobrog raspoloženja

Za vlasnike uređaja za poboljšanje vazduha: Mirisna ulja – dostupna u 6 različitih mirisa – mogu se lako pričvrstiti na Stadler Form ovlaživače, aroma difuzere i prečišćivače vazduha. Takođe su prijatne za gledanje kao koloristički akcenti. U hladnim mesecima godine, mirisne note će obradovati vaše mirisno srce: Eterično ulja Revive divno miriše sveže kao nakon šetnje kroz šumu – donosi svežinu i ima efekat zagrevanja. A za one koji više vole da sanjaju o sledećem letu, koristite eterično ulje Relax, miriše na lavandu, drvo i laganu citrusnu notu – Oslobađa napetost i deluje umirujuće. Poklonite svojim voljenima oazu mirisa u koji mogu da urone.

Lucy stvara atmosferu romantične večere uz sveće u trenu. Jednostavan dizajn savršeno se uklapa na dekorisan Novogodišnji sto. Lucy uranja prostoriju u meko uz svetlo i nežan miris, koji se oslobađa kao fina magla koristeći ultrazvučnu tehnologiju.

stadler-form-blog-novogodisnji-poklon-lucy

Da li vaši voljeni već imaju Stadler Form proizvod? Odlično! U tom slučaju, dodatak bi bio savršen poklon. Na primer, fino mirisno ulje za Aroma Difuzor, ili higrometar – merač nivoa vlage ili filter za naše ovlaživače Oskar i Karl.

stadler-form-blog-poklon-za-novu-godinu-selina

Aroma difuzeri su uvek zgodan poklon

Stadler_Form_Julia_Osveživač_Aroma_Diffuser_white_iso JULIA WHITE
Crni Julia Aroma difuzer osveživač vazduha JULIA BLACK
Stadler Form Julia Osveživac Aroma Diffuse titanium JULIA TITANIUM

Aroma difuzer osveživač vazduha JULIA

9.990,00 RSD SA PDV
stadler-form-Jasmine-aroma-difuzer-zlatni JASMINE GOLD
Stadler_Form_Jasmine_Osveživač_Aroma_Diffuser_white_iso JASMIN WHITE
Crni Jasmin aroma difuzer osveživač vazduha JASMIN BLACK
Crni Jasmin aroma difuzer osveživač vazduha JASMIN TITANIUM

Aroma difuzer osveživač vazduha JASMINE

6.990,00 RSD SA PDV
Stadler_Form_Tim_Ventilator_Fan_beli TIM WHITE
Tim_Ventilator_Fan_crveni TIM RED
Tim_Ventilator_Fan_crni TIM BLACK

USB Ventilator TIM

8.990,00 RSD SA PDV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *